Planul de pregătire a reconstrucției locuinței.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

To be or not to be?!

Dacă în articolul precedent, am oferit șansa clienților de a savura procesul de reparație fără a se implica în etapa de pregătire și implimentare, de data aceasta vom veni cu câteva aspecte care totuși e bine să le știe fiecare persoană ce s-a decis la o reparație a locuinței.

Realizarea corectă a planului de pregătire al apartamentului pentru reconstrucție determină întreg procesul!

Acesta trebuie să includă nu numai caracteristicile finisajului, ci și o schemă cu dimensiuni exacte, cantitatea de materiale și estimările, inclusiv costul lucrării.

De exemplu, luați în considerare planul unui apartament cu o cameră cu o baie combinată. Pentru a facilita percepția și monitorizarea ulterioară a cursului de lucru, este recomandabil să împărțiți planul în următoarele etape condiționale:

  • lucrări electrice, prize de cabluri, determinarea numărului de lămpi și a caracteristicilor acestora;
  • lucrări sanitare în baie și în bucătărie, înlocuirea conductelor, robineților, instalațiilor sanitare, instalarea ulterioară a aparatelor de uz casnic, – cazan, mașină de spălat și mașina de spălat vase;
  • nevoia de a înlocui ferestrele, ușile, blocurile de balcon;
  • finisaje de baie, – aspect, tavan (întindere, tencuială), iluminat, duș sau baie, ecran, chiuvetă, toaleta, decorațiuni de perete și podea (va fi instalat sistemul „podea calda”);
  • sistem de ventilație, hota de evacuare;
  • decorarea peretelui în bucătărie, de exemplu, un șorț din dale, elemente decorative în formă de structuri din ipsos cu iluminare suplimentară;
  • decorarea peretelui în hol și cameră;
  • plafonul (dacă vorbim despre o structură de tensiune, este mai util să realizăm această etapă după finalizarea pereților, altfel este necesar să se procedeze la specificul materialelor și a lucrărilor de reparații)

Noi ne asumăm această sarcină și vă venim în ajutor.

În cazurile cu reparații complexe, se compilează un proiect de design exclusiv. Dacă vorbim de un design european standard, reparație la cheie au o mulțime de realizări gata făcute din care puteți alege sau putem modifica până la cele mai mici detalii pentru ca locuința dvs să arate așa cum vă doriți.

Planul de reparații este un fel de router, o busolă care nu vă va lăsa confuză în varietatea sarcinilor, secvența lor, costul și nu vă va lăsa să pierdeți din vedere niciun detaliu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Autorizare

Забыли пароль?

Восстановление пароля

Înregistrare

Comandă un sunet

Răspuns in 15 minute